Polska Organizacja Turystyczna
Witaj w biurze prasowym Polskiej Organizacji Turystycznej
pot.biuroprasowe.pl
Wyniki konkursu - znamy laureatów!
Poznaj wyniki konkursu „Miasto z klimatem – najlepszy zrealizowany projekt”.
2020-11-12, 15:14
Blogerzy wiedzą, że „Na wsi najlepiej”
Zakończyła się druga edycja konkursu „Na wsi najlepiej – 12 dobrych praktyk w turystyce wiejskiej”, zorganizowanego przez Polską Organizację Turystyczną. Zgodnie z planem promocji, którym objęto nagrodzone gospodarstwa, odwiedzają je polscy blogerzy. Relacje z pobytu w zwycięskich miejscach można zobaczyć m.in. na ich blogach i profilach na Facebooku czy Instagramie.
Materiały prasowe - wizyty blogerów
2019-08-29, 16:24
Materiały prasowe po konferencji
WYBRANO ZWYCIĘZCÓW DRUGIEJ EDYCJI KONKURSU „NA WSI NAJLEPIEJ”
Do tegorocznej edycji konkursu „Na Wsi Najlepiej – 12 dobrych praktyk w turystyce wiejskiej” zgłoszono aż 169 obiektów związanych z polską turystyką wiejską. Kapituła wybrała 4 zwycięzców i 8 laureatów konkursu. Wybór ogłoszono w trakcie konferencji 9 sierpnia w Warszawie
Materiały prasowe po konferencji
2019-08-09, 13:37
Zaproszenie na konferencję prasową
Poznaj laureatów konkursu " Na wsi najlepiej - 12 dobrych praktyk" podczas konferencji prasowej Polskiej Organizacji Turystycznej w Warszawie!

data: 9 sierpnia 2019 r.

godzina: 11:00

miejsce: Warszawa, Mercure Grand Hotel, ul. Krucza 28

Na dziennikarzy czekać będzie eko - upominek oraz gwarancja miejsc parkingowych!

Gościem będzie m.in Minister Sportu i Turystyki Pan Witold Bańka
Zaproszenie na konferencję prasową
2019-07-22, 14:17
Zgłoszenia do konkursu Polskiej Organizacji Turystycznej "Na wsi najlepiej"
Poszukiwane dobre praktyki oferty turystycznej na polskiej wsi – rusza konkurs „Na wsi najlepiej”
Rozpoczyna się konkurs Polskiej Organizacji Turystycznej, który ma wyłonić dwanaście najlepszych atrakcji turystyki wiejskiej w Polsce. Ubiegłoroczna edycja cieszyła się dużym powodzeniem, a wyłonieni laureaci oraz zgłoszone kandydatury jasno wskazały, że w polskiej wsi tkwi szeroki potencjał turystyczny.
Zgłoszenia do konkursu Polskiej Organizacji Turystycznej "Na wsi najlepiej"
2019-07-10, 11:02

Polska Organizacja Turystyczna